Neem contact op
bel ons: 06 15 95 15 81
Naar onze tarieven

Camping de Schijvenaer

Camping De Schijvenaer is gelegen in Schijf, West-Brabant. Heeft u altijd al eens kennis willen maken met echte Brabantse gezelligheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een gezellige ontspannen vakantie.

Onze camping is aangesloten bij de “Stichting vrije recreatie” (SVR) en u geniet bij ons dus van echte boerengastvrijheid. Het terrein is ingedeeld voor caravans, campers en vouwwagens. Daarnaast hebben we ook een bed & breakfast waar u met vier personen kunt overnachten. Op het terrein is een fijn gebouw met allerlei sanitaire voorzieningen zoals douches, toiletten en een afwasruimte. Daarnaast is er een speelveld voor de kids. Er zijn digitale stroomkastjes (betalen naar gebruik) en natuurlijk is er waar gewenst Wifi beschikbaar. Auto’s kunnen geparkeerd worden op de eigen parkeerplaats en u kunt ook altijd gebruik maken van onze overdekte fietsenstalling.

Als gast van Camping de Schijvenaer kunt u genieten van de prachtige groene omgeving. Het is kamperen bij de boer! Onze kampeerplaatsen zijn verdeeld over drie velden:

  • Het grote kampeerterrein is in het midden voorzien van een speeltoestel en een zandbak. De kampeerplaatsen op dit veld liggen aan de buitenrand en hebben zo een mooi overzicht.
  • Het tweede veld is wat kleiner en rustiger opgezet.
  • Wij hebben ook een camperveld, voorzien van stroom en een mooie nieuwe grasmat. Campers worden hier ingedeeld bij drukke bezetting op de andere veldjes. Campers tot 7 meter zijn bij ons welkom. Campers groter dan 5 meter plaatsen wij sowieso op het camperveld.

Geef gerust een voorkeur aan bij het plaatsen van een boeking.

Onze camping
Bed & Breakfast
Directe omgeving