Welkom op onze website

Te midden van de mooie Brabantse landerijen ligt op een steenworp afstand van Chaam en de Chaamse bossen onze Minicamping ’t Hofland. Een kleine, charmante camping, op een historisch stukje Chaam, waar u van rust en natuur kunt genieten.

Op de royale plekken komt u volop in de Brabantse sfeer. Wij hebben een  sanitairgebouw gerealiseerd dat voldoet aan de huidige eisen.

Onze camping is gelegen aan het fietsknooppunten- en wandelknooppuntennetwerk De Baronie en de natuurhistorische wandeling Chaam.

Wij wensen onze gasten een zeer aangenaam verblijf op onze minicamping ’t Hofland.

 

Corona: bekijk hier welke maatregelen wij hanteren.

 

Op ons kampeerveld hebben wij 25 plaatsen gerealiseerd van minimaal 120m2 rondom de grote vijver. Op alle plaatsen is electriciteit (10 Amp) beschikbaar.

Het sanitairgebouw ligt centraal op het terrein. Er zijn aparte ruimtes voor de dames en de heren. Er zijn 3 toiletten en 2 douches voor de dames. Voor de heren zijn er 2 toiletten, 1 urinoir en 2 douches. Tevens zijn er 2 prive wascabines aanwezig.

Er zijn 4 afwasplaatsen ( 2 binnen en 2 buiten ) en er is een uitstortmogelijkheid voor het chemisch toilet. Daarnaast zijn er een aantal oplaadpunten voor uw electrische fiets.

Landelijk kamperen op z'n Brabants

Reserveren?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De omgeving

Bekijk wat er voor jong én oud te doen is in regio Chaam, voor ieder wat wils

Tarieven

Een weekend met de camper of 4 weken met een tent, bekijk onze tarieven

Onze plaatsen

Benieuwd naar wat weids kamperen nou eigenlijk betekent?