Een stukje rust en ruimte in de achterhoek.

 

 

Welkom

Welkom op Nieuw-Kempink.nl Graag willen wij u iets meer laten zien van onze camping in de mooie Achterhoek

 

Wat wij u te bieden hebben is een camping met modern en schoon sanitair, luxe plekken met elektra-aansluitingen, waterkraan en riolering en gratis WIFI op de hele camping.

De camping ligt aan de rand van het dorp Aalten, zodat u alle gemakken van het dorp in 5 minuten op de fiets kunt bereiken en toch heerlijk buitenaf bent.

Verder is de omgeving erg geschikt voor het maken van mooie fietstochten, die u kunt fietsen met behulp van de knooppunten kaarten of de beschreven routes die wij voor u beschikbaar hebben.

Reserveren is en blijft bij ons geheel vrijblijvend. We rekenen geen reserveringskosten of aanbetaling en om te annuleren is een berichtje voldoende. Dit wel graag zo tijdig mogelijk, zodat wij eventueel nog weer een nieuwe reservering kunnen inplannen. Ook als uw verblijf korter duurt dan waarvoor u heeft gereserveerd, betaald u alleen voor de tijd die u bij ons bent geweest.

Daar tegenover staat dat u voorkeur plekken kunt aangeven en wij ons uiterste best doen om deze plek voor u vrij te houden, maar we garanderen de plek niet. Als het een keer niet lukt, dan bieden we u een alternatieve plek die zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet komt.

Op aanvraag sturen we u een plattegrond toe.

In 2023 is de camping geopend van 01-04-23 tot 14-10-23, daarna tot 31-10-23 alleen via reservering.

Aankomst vanaf 13.00 uur en bij vertrek dient u de plek uiterlijk om 12.00 uur te verlaten.

Hebben we uw interesse gewekt ?
dan door naar de volgende pagina’s !

Wij zijn lid van Vekabo:
Bezoek onze Facebook pagina: