GRATIS CAMPINGCARD Camping aanmelden
change language
Deze campingpagina is 6368 keer bekeken
Routeplanner
Bellen

Minicamping Drentsheerlijk

Geesbrug, Drenthe


Minicamping Drentsheerlijk is een rustige en kindvriendelijke familiecamping in Drenthe met uitstekende faciliteiten voor het hele gezin. Een heerlijke plek om te kamperen. De ruime camping ademt de natuur in al haar facetten. Het is prachtig groen, u ziet en proeft wat de grond aan eten voortbrengt en de verschillende wilde en tamme dieren ontbreken niet. Uw caravan, camper of tent plaatst u op een ruime en afgescheiden plek waar u geniet van de rust. Of u kiest een grote plek op een knus veld waar u uitzicht heeft op de speeltoestellen waar uw (klein)kinderen spelen met hun vriendjes of vriendinnetjes. U kunt ook kiezen voor één van onze luxe huurtenten of het sfeervolle chalet.

Vanaf 17 augustus hebben wij nog mooie, zeer ruime kampeerplaatsen beschikbaar. Last minute er even tussenuit en genieten van de prachtige natuur op en rondom de camping? U bent bij ons van harte welkom!
Camping reserverenBekijk website
www.drentsheerlijk.nl
Camping Geesbrug Camping Geesbrug Camping Geesbrug Camping Geesbrug
Blijf vooral niet alleen op de camping. Drenthe heeft u ontzettend veel te bieden. In de bossen en weilanden kunt u volop wandelen en fietsen. Stippel zelf uw route uit, maak gebruik van de fietsknooppunten route of doe mee aan de Drentse fiets4daagse. Wij maken het voor u makkelijk een groter deel van Drenthe te zien door onze unieke haal- en brengservice voor fietsers en wandelaars. Zwembad in de buurt Op kleine afstand van de camping is er een zwembad en recreatieplas. Vissen en kanoën kan in het kanaal langs de camping. In de omgeving zijn veel attractieparken en musea. Ook worden er veel leuke evenementen georganiseerd. Voor allerlei goede tips kunt u zeker bij ons terecht. Viswater Als u van vissen houdt bent u bij minicamping Drentsheerlijk ook op de juiste plek voor een visvakantie. De camping grenst aan de Verlengde Hoogeveensevaart. Een rustig viswater waar je prima kunt vissen. Vanaf de camping loopt u er zo naar toe.

Camping Geesbrug Camping Geesbrug Camping Geesbrug Camping Geesbrug
  • rustige en kindvriendelijke familiecamping
  • verschillende wilde en tamme dieren
  • ruime en afgescheiden plaatsen
  • volop wandelen en fietsen
  • kleine afstand van zwembad en recreatieplas
  • rustig viswater
Reserveren bij Minicamping Drentsheerlijk

Selecteer hieronder de datum:


 

Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
Tel: 0615394416

Gegevens:


Minicamping Drentsheerlijk
Coevorderstraatweg 24A
7917 PR Geesbrug


Website: www.drentsheerlijk.nl


Minicamping Drentsheerlijk ligt in de buurt van:


Beilen Coevorden Dedemsvaart (plaats) Hardenberg (stad) Hoogeveen (plaats)


Fietsknooppunten bij Minicamping Drentsheerlijk


50 78 78 79

Bestemmingen
Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Boerencampings Familiecampings Natuurcampings Campingdieren Campings aan het water Campings aan zee Kamperen bij de boer Fietsknooppunten


Minicampings © is een onderdeel van
Minicamping Nederland.

English Nederlands Deutsch Français Italiano


Een compleet overzicht van Minicampings, kleine campings en Boerencampings

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring