GRATIS CAMPINGCARD Camping aanmelden
change language
Deze campingpagina is 35813 keer bekeken
Routeplanner
Bellen

Camping Pasveer

Loenga (bij Sneek), Friesland


Op loopafstand van het centrum van de Friese elfstedenstad Sneek ligt Camping Pasveer. De camping ligt aan open vaarwater en heeft een aanleghaven. Via een directe verbinding kun je naar het Sneekermeer varen of de Middelsee-vaarroute door het midden van Friesland nemen. Een camping naast een fraaie karakteristieke kop-hals-romp boerderij, aan het randje van een gezellige Friese stad en tegelijkertijd midden in prachtig watersportgebied! Hier recreëert u in èn uit de stad! Zoekt u de gezelligheid van een stad, gecombineerd met de typische sfeer van het platteland? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Camping reserverenBekijk website
www.campingpasveer.nl
Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek)
Gezelligheid, ontspanning, gastvrijheid en volop vakantiegevoel op en rond het water, maar tegelijkertijd op het platteland en dichtbij de stad. Dat zijn de ingrediënten voor een gezellige vakantie aan de rand van Sneek, in het hart van waterrijk Zuidwest Friesland. Op de camping bieden we volop keuze uit 75 ruime comfortabele kampeerplaatsen, maar er zijn ook kleurrijke blokhutten te huur en speciale verharde plekken voor zware campers op doorreis. Speciaal voor tentkampeerders staan er verspreid over de camping picknicktafels. En voor de zogenaamde trekkers (zoals fietsers, wandelaars of kanoërs) hebben we speciale plekjes op het trekkersveld waar men in de morgen nog even lekker onder de bomen genieten om vervolgens weer fris op pad te gaan. Er is keuze genoeg en altijd wel een plekje waar u zich thuis zult voelen. We zullen altijd ons uiterste best doen om u die plaats te geven waar u zich het prettigst voelt. De camping ligt bij een Friese kop-hals-romp boerderij die nog in gebruik is als biologische boerderij.

Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek)
  • Douche gebouw aanwezig
  • ligging aan doorgaande vaarroute
  • kano verhuur
  • net aan de rand van Sneek
  • verhuur van elektrosloep
  • Kleine kantine aanwezig
  • Sup verhuur
  • kleinschalig - naast boerderij
Reserveren bij Camping Pasveer

Selecteer hieronder de datum:


 

Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
Tel: 0515 - 41 39 77

Gegevens:


Camping Pasveer
Pasfeardyk 6
8631 SK Loenga (bij Sneek)


Website: www.campingpasveer.nl


Camping Pasveer ligt in de buurt van:


Bolsward Franeker Joure Leeuwarden (stad) Sneek (stad)


Fietsknooppunten bij Camping Pasveer


5 16 49 51 62 80

Bestemmingen
Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Boerencampings Familiecampings Natuurcampings Campingdieren Campings aan het water Campings aan zee Kamperen bij de boer Fietsknooppunten


Minicampings © is een onderdeel van
Minicamping Nederland.

English Nederlands Deutsch Français Italiano


Een compleet overzicht van Minicampings, kleine campings en Boerencampings

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring

Contact