GRATIS CAMPINGCARD Camping aanmelden
change language
Deze campingpagina is 34243 keer bekeken
Routeplanner
Bellen

Minicamping Zeeland Klinkenoord

Sint-Maartensdijk (Zeeland), Zeeland


De camping bestaat uit vijf stacaravans verscholen tussen het groen en een kampeerveld. Meer informatie kunt u lezen over de stacaravans kunt u hier lezen. Naast de oprijlaan is een veld met ruime staanplaatsen voor tenten en caravans, met op iedere plaats een electriciteitsaansluiting. Ook is er een speelveld met speeltuintje aanwezig voor de kinderen. Op de camping zijn honden toegestaan, mits aangelijnd en vooraf gemeld.

Camping reserverenBekijk website
www.klinkenoord.nl
Camping Sint-Maartensdijk (Zeeland) Camping Sint-Maartensdijk (Zeeland) Camping Sint-Maartensdijk (Zeeland) Camping Sint-Maartensdijk (Zeeland)
Op de camping vindt u voldoende (sanitaire) voorzieningen, zoals:In de schuur is een recreatieruimte aanwezig, met voldoende ruimte voor groepen van +/- 60 personen. Kook-gelegenheid, voorzien van pannen, borden en bestek.Logies en ontbijt mogelijk. Voorzieningen ook aangepast voor gebruik door gehandicapten. De camping ligt aan de Oosterschelde en vormt een ideale basis voor vis-, zwem- of duikliefhebbers. Tegenover de camping vindt u een natuurgebied met een grote diversiteit aan dieren en vogels.Op Mini camping Klinkenoord zijn diverse ruime stacaravans te huren. De tarieven staan vermeld in de tarieventabel. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook even bellen. Hieronder een aantal foto's.De stacaravans zijn voorzien van o.a. toilet, wasgelegenheid, geiser, kachel, koelkast, (wekker) radio en kleuren televisie.TholenTholen is zeven dorpen rijk, met ieder zijn eigen charme en bezienswaardigheden. In het hoogseizoen is er elke week een braderie in een van de dorpen.Tholen ligt te midden van Zeeland, men kan vanuit Tholen gemakkelijk de andere eilanden van Zeeland verkennen.Bergen op ZoomOok Bergen op Zoom ligt centraal voor het maken van uitstapjes. Het Markiezenhof, gebouwd rond 1500, is ongetwijfeld het grootste en fraaiste Gotische stadspaleis in Nederland.Of toch misschien een dagje naar Antwerpen? Geen probleem, het is hier allemaal dichtbij. Ook voor fietsers is het hier rustig vertoeven.

Camping Sint-Maartensdijk (Zeeland) Camping Sint-Maartensdijk (Zeeland) Camping Sint-Maartensdijk (Zeeland) Camping Sint-Maartensdijk (Zeeland) Camping Sint-Maartensdijk (Zeeland)
 • Toiletten
 • warme douches
 • baby-badje
 • meerdere was
 • Kook-gelegenheid
 • Schitterende natuur
 • Ongekende watersportmogelijkheden
 • Prachtige molens
 • Zeer mooie gebouwen
 • Oude, gezellige dorpjes
 • Natuur en wandelgebieden
Reserveren bij Minicamping Zeeland Klinkenoord

Selecteer hieronder de datum:


 

Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
Tel: 0166 - 69 24 23

Gegevens:


Minicamping Zeeland Klinkenoord
Heideweg 3
4695 PG Sint-Maartensdijk (Zeeland)


Website: www.klinkenoord.nl


Minicamping Zeeland Klinkenoord ligt in de buurt van:


Goes Zierikzee


Fietsknooppunten bij Minicamping Zeeland Klinkenoord


14

Bestemmingen
Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Boerencampings Familiecampings Natuurcampings Campingdieren Campings aan het water Campings aan zee Kamperen bij de boer Fietsknooppunten


Minicampings © is een onderdeel van
Minicamping Nederland.

English Nederlands Deutsch Fran├žais Italiano


Een compleet overzicht van Minicampings, kleine campings en Boerencampings

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring

Contact