GRATIS CAMPINGCARD Camping aanmelden
change language
Deze pagina is 2146 keer bekeken

Camping Pods, Trekkershut, Finse Kota, Camping Barrel


Wilt u uw gasten een onvergetelijke kampeerbeleving aanbieden? En bent u op zoek naar een bijzonder accommodatieconcept? Ticra Outdoor is leverancier van een breed assortiment aan professionele en erkende Camping Pods en traditionele Finse Kota's. De Camping Pods en Finse Kota\'s zijn als glamping accommodatie een verlengstuk voor bij uw (mini)camping, recreatiepark of bed & breakfast.

Camping Pod

Het design van de Camping Pod is ontstaan uit de gedachten om een aangenaam, robuust, milieuvriendelijke en bijzondere trekkershut te maken, waarbij hoge kwaliteit en een lange levensduur voorop staan. De iconische Camping Pod kenmerkt zich door de vriendelijke vormgeving. De cottage is sterk genoeg om te worden geplaatst in ruige natuurlijke landschappen en bestand tegen alle weersinvloeden, waardoor u jaren plezier zult hebben na het kopen van de Camping Pod Trekkershut.

Finse Kota

Bent u op zoek naar een loghouse in Scandinavische stijl? Bekijk dan eens onze Finse Kota assortiment. De Finse blokhutten kunnen naar wens worden ingedeeld en samen worden gesteld door meerdere kota's aan elkaar te koppelen. Veel van onze klanten breiden de kota uit om deze te verhuren inclusief keuken en sanitairevoorzieningen.

Nieuw: Yorvik Glamping Lodge

Als alternatief van een luxe 5-sterren hotel bieden we de Yorvik Glamping Lodge aan. Nauwkeurig samengesteld uit hoorwaardige materialen en compleet geleverd inclusief apparatuur. Laat uw gasten zich verbazen door de luxe van dit totaal concept!

Optimaal comfort met behoud van het echte kampeergevoel!


Camping Dronten Camping Dronten Camping Dronten Camping Dronten

Camping Dronten Camping Dronten Camping Dronten
  • 4 seizoenen verhuur mogelijk
  • Geschikt voor privesanitair
  • Unieke ervaring en beleving
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Hoge bezettingsgraad
  • Bezoek onze Camping Pod Showroom
  • Erkend als trekkerhut


Tel: 0321-311564

Gegevens:


Ticra Outdoor
De Oude IJssel 14
8253 PV Dronten


Website: www.ticraoutdoor.com/nl/recreatieFietsknooppunten bij Ticra Outdoor


1 11 12 15 52 53 89

Bestemmingen
Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Boerencampings Familiecampings Natuurcampings Campingdieren Campings aan het water Campings aan zee Kamperen bij de boer Fietsknooppunten


Minicampings © is een onderdeel van
Minicamping Nederland.

English Nederlands Deutsch Fran├žais Italiano


Een compleet overzicht van Minicampings, kleine campings en Boerencampings

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring

Contact